Logo d'APDCAT  
Inici Novetats

Novetats

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 235

1. 

Nova Guia bàsica de protecció de dades per als col·legis professionals

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha publicat una guia de protecció de dades personals adreçada als col·legis professionals.


2. 

Jornada: el dret a l’oblit: reflexions després del cas Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la 3a edició del Campus d’estiu que organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) al llarg del mes de juliol, en el qual s’organitzen jornades per tractar temes d’interès i afavorir l’actualització dels professionals en les noves tendències de formació en l’àmbit legal.


3. 

Presentació de la Guia de protecció de dades per a col·legis professionals

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, juntament amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals presenta una guia de protecció de dades personals.

Enllaç al vídeo resum de l'acte


4. 

Les entitats municipalistes de Catalunya es comprometen amb la protecció de dades

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) firmen un conveni amb l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), per millorar el tractament de les dades personals i les garanties de privacitat en l'àmbit local.

ENLLAÇ AL VÍDEO DE L'ACTE


5. 

Jornada sobre protecció de dades a l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix una sessió formativa sobre protecció de dades organitzada per Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona (IMSP).


6. 

II Conferència Internacional sobre Protecció de Dades i Innovació, Càtedra Google, Madrid

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha participat en aquesta conferència, organitzada per la Càtedra Google: Privacitat, Societat i Innovació de la Universitat CEU San Pablo de Madrid.


7. 

Lliurament del Premi protecció de dades en el disseny 2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha convocat l'edició del Premi de Protecció de Dades en el Disseny 2014.  Els guardons han estat lliurats en un acte celebrat en el Parlament de Catalunya i presidit per la Molt Hble. Sra. Núria de Gispert.  

Enllaç al video resum de la jornada

 


8. 

Congrés Internet, Dret i Politica (IDP) 2014: una dècada de transformacions

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta desena edició del congrés, organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en el marc de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3). Aquest institut aplega l’activitat de recerca de la UOC, centrada, principalment, en l’estudi dels efectes de la tecnologia en les persones, les organitzacions i la societat en general.


9. 

Conferència Europea d’Autoritats de Protecció de Dades

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en l’European Conference of Data Protection Authorities,  que se celebra a Estrasburg el 5 juny de 2014.


10. 

Jornada: La privacitat com a garantia en els serveis tecnològics. Acte de lliurament del Premi Protecció de Dades en el Disseny 2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) organitza aquesta jornada per tractar de la importància de la privacitat en les solucions tecnològiques i atorgar el Premi Protecció de Dades en el Disseny 2014. Aquest premi reconeix honoríficament les aportacions rellevants per a la protecció de la privacitat dels usuaris, en el moment de dissenyar les aplicacions tecnològiques.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 235


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI