Logo d'APDCAT  
Inici Novetats

Novetats

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 232

1. 

Jornada: LOPD i LSSI per a professionals i estudiants de les TIC, a Girona

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la jornada organitzada a Girona pel Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC).


2. 

Formació en matèria de protecció de dades per al Consell Comarcal del Vallès Oriental

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix una sessió formativa sobre els conceptes bàsics de protecció de dades, la normativa reguladora i exemples de bones pràctiques sobre privacitat i protecció de dades en el món local.


3. 

Premi Protecció de Dades en el Disseny 2014- AMPLIACIÓ DEL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES


4. 

Com gestionem la nostra privacitat en les aplicacions mòbils? - CANVI D'UBICACIÓ

CANVI D'UBICACIÓ: ateses les limitacions d’aforament de la ubicació prevista i davant la gran demanda d’assistència a la jornada Com gestionem la nostra privacitat en les  aplicacions mòbils? del dia 25 de febrer de 2104, s’ha canviat la ubicació i se celebrarà en el Parlament de Catalunya, Parc de la Ciutadella s/n, 08003-Barcelona (Sala Auditori).

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress 2014, la jornada Com gestionem la nostra privacitat en les aplicacions mòbils?

 


5. 

2a convocatòria del Premi Protecció de Dades en el Disseny (2014)


6. 

Recomanació 1/2013 sobre l'ús del correu electrònic a l'àmbit laboral

 


7. 

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades signa un conveni amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis professionals de Catalunya

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i l’Associació Intercol·legial  de Col·legis Professionals de Catalunya signen un conveni de col·laboració per tal de garantir un millor coneixement i preparació sobre protecció de dades als treballadors dels Col·legis i Consells de Col·legis professionals, i als  membres dels col·legis integrats a l’Associació Intercol·legial de Col·legis  professionals de Catalunya.


8. 

Presentació Recomanació 1/2013 de l’APDCAT sobre l’ús del correu electrònic en l'àmbit laboral

El proper 10 de setembre, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades presentarà a Barcelona la Recomanació 1/2013, sobre  l’ús del correu electrònic en l’àmbit laboral.


9. 

Lliurament del Premi protecció de dades en el disseny 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha convocat la primera edició del Premi de Protecció de Dades en el Disseny.  Els premis han estat lliurats en un acte celebrat en el Parlament de Catalunya i presidit per la Molt Hble. Sra. Núria de Gispert.  


10. 

L’APDCAT al Fòrum Propietat Intel·lectual i Societat de la Informació (IP&IT) d'ESADE

El proper 9 de juliol de 2013 se celebrarà la sessió 6 del Fòrum de debat IP&IT d’ESADE sobre la reforma de la protecció de dades a Europa: reptes i oportunitats.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 232


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI