Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 165

61. 

Compareixença parlamentària: presentació de la Memòria de l’any 2009

8 de juny de 2010 La directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, Esther Mitjans, ha presentat a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Catalunya l'exercici d'actuacions dutes a terme per l'Agència al llarg del 2009.


62. 

Dia d’Internet per a tothom

17 de maig de 2010 Avui, dia 17 de maig, se celebra el Dia Internacional d'Internet. El motiu principal de celebració d'aquest dia és el foment i la divulgació d'un Internet més segur. Tot i així, cada any la jornada se centra en un tema, reflectit enguany en el lema «Una ciutat millor, una vida millor amb les TIC».


63. 

Nou dictamen sobre la comunicació de les dades de les persones estrangeres inscrites al padró municipal d’habitants

4 de maig de 2010 L'Agència Catalana de Protecció de Dades aprova el dictamen sobre la possibilitat que els ajuntaments puguin facilitar d'ofici dades de caràcter personal del padró municipal d'habitants, relacionades amb les persones estrangeres que es troben en situació irregular, a l'Administració pública encarregada dels assumptes d'estrangeria.


64. 

Oberta la convocatòria d’ajuts d’especialització en matèria de protecció de dades per a professors universitaris

16 d'abril de 2010 L'Agència Catalana de Protecció de Dades convoca tres ajuts d'especialització per a estades en centres de recerca, institucions o autoritats especialitzades en protecció de dades.


65. 

Nova Recomanació 1/2010 sobre l’encarregat del tractament en la prestació de serveis per compte d’entitats del sector públic de Catalunya

7 d'abril de 2010 L'Agència Catalana de Protecció de Dades presenta la nova Recomanació 1/2010 sobre l'encarregat del tractament en la prestació de serveis per compte d'entitats del sector públic de Catalunya.


66. 

L’APDCAT, per primera vegada, a l’Expodidàctica

10 de març de 2010 Del 18 al 20 de març se celebra a Barcelona, l'Expodidàctica, dins la Setmana de la Formació i el Treball.


67. 

L’APDCAT presenta la publicació "La protecció de dades en estats federals i plurinacionals"

9 de març de 2010

El dia 19 de març es presenta el llibre La protecció de dades en estats federals i plurinacionals a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. El llibre agrupa les activitats relatives al projecte dels últims dos anys sobre la protecció de dades  personals entre les autoritats dels estats federals i plurinacionals.


68. 

Conclusions de la jornada «Joves 2.0 i privacitat»

4 de març de 2010

L'Agència Catalana de Protecció de Protecció de Dades i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya van organitzar l'acte amb la col·laboració de CosmoCaixa i del Centre de Seguretat Informàtica de Catalunya (Cesicat).


69. 

7a edició del Dia Internacional de la Internet Segura

4 de febrer de 2010

El dia 9 de febrer de 2010 se celebra la 7a edició del Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day).


70. 

Esther Mitjans participa en la primera edició del Màster Europeu en Consum

13 de gener de 2010

Esther Mitjans, directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, participa en la primera edició del Màster Europeu en Consum (European Master in Consumer Affairs - EMCA), programa integral que té com a objectiu l'estudi de les diferents pràctiques empresarials realitzades pels departaments de màrqueting, de vendes, legal, de qualitat i d'atenció al client de les organitzacions. El programa EMCA es du a terme mitjançant el consorci d'importants i reconegudes universitats europees, com l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3), la Universitat de Brunel (Regne Unit), la Universitat de Montpeller (França), la Universitat de Bolonya (Itàlia) i la Universitat de Timisoara (Romania).


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 165


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI