Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 154

61. 

Conclusions de la conferència «Les autoritats de protecció de dades europees, estatals i autonòmiques i el dret d’accés a la informació»

3 de novembre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades va celebrar el 30 d'octubre una jornada sobre les autoritats de protecció de dades europees, estatals i autonòmiques i el dret a la informació. L'acte, que va tenir lloc a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, va ser inaugurat per la Dra. Esther Mitjans, directora de l'autoritat de control catalana, i va comptar amb la intervenció del Dr. Colin J. Bennett, professor i cap del departament de ciències polítiques de la Universitat de Victòria, Canadà.


62. 

Cinc mil famílies passen per l’estand «Si ets súper, navega segur»

26 d'octubre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades ha participat, per primera vegada, en la 13a edició de la Festa dels Súpers. Durant el cap de setmana del 17 al 18 d'octubre, cinc mil famílies han passat per l'estand «Si ets súper, navega segur».


63. 

L’Agència Catalana de Protecció de Dades signa un conveni amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya

23 de setembre de 2009


64. 

31a Conferència Internacional de Protecció de Dades i Privacitat

21 de setembre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades participa en la 31a Conferència  Internacional, que se celebrarà a Madrid els dies 4, 5 i 6 de novembre de 2009, organitzada per l'AEPD (Agencia Española de Protección de Datos).


65. 

Presentació del llibre titulat Transparència administrativa i protecció de dades personals. V Trobada entre Agències Autonòmiques de Protecció de Dades

17 de setembre de 2009


66. 

Fòrum de protecció de dades a Montevideo

23 de juliol de 2009

La directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades participa, els dies 27 i 28 de juliol a Montevideo (Uruguai), en una reunió d'experts internacionals en protecció de dades per a infants i joves.

L'International Development Research Centre (IDCR) del Canadà patrocina el Seminari sobre drets, adolescents i xarxes socials a Internet, al qual ha estat convidada Esther Mitjans. La directora de l'APDCAT també participarà en la reunió de consulta per a la redacció de recomanacions sobre protecció de dades i vida privada dels infants i adolescents a les xarxes socials.


67. 

Els canvis que Facebook ha de fer a Canadà

22 de juliol de 2009


68. 

La tecnologia i la protecció de dades a Catalunya s‘abordaran anualment a les Jornades Dat

11 de juny de 2009

 

La jornada organitzada per l‘APDCAT va congregar 250 responsables de les àrees de seguretat de la informació de l‘administració pública i representants del sector privat.


69. 

Reunió d’autoritats de protecció de dades a Bilbao sobre estàndards internacionals de privacitat i de protecció de dades

10 de juny de 2009 L'Agència Catalana de Protecció de Dades participa, l'11 de juny, a Bilbao, en la 2a reunió preparatòria de la Conferència Internacional d'Autoritats de Protecció de Dades, que es farà a Madrid el mes de novembre del 2009.


70. 

L’Agència Catalana de Protecció de Dades participa en la sessió formativa sobre la protecció de dades i els consumidors

11 de maig de 2009 Dins el 19è curs d'assistents tècnics en consum, l'Agència Catalana de Protecció de Dades (APDCAT ) ha desenvolupat una sessió formativa que es celebrarà el dia 19 de maig a l'Aula de formació de l'Escola de Consum de Catalunya.


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 154


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI