Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 162

61. 

Oberta la convocatòria d’ajuts d’especialització en matèria de protecció de dades per a professors universitaris

16 d'abril de 2010 L'Agència Catalana de Protecció de Dades convoca tres ajuts d'especialització per a estades en centres de recerca, institucions o autoritats especialitzades en protecció de dades.


62. 

Nova Recomanació 1/2010 sobre l’encarregat del tractament en la prestació de serveis per compte d’entitats del sector públic de Catalunya

7 d'abril de 2010 L'Agència Catalana de Protecció de Dades presenta la nova Recomanació 1/2010 sobre l'encarregat del tractament en la prestació de serveis per compte d'entitats del sector públic de Catalunya.


63. 

L’APDCAT, per primera vegada, a l’Expodidàctica

10 de març de 2010 Del 18 al 20 de març se celebra a Barcelona, l'Expodidàctica, dins la Setmana de la Formació i el Treball.


64. 

L’APDCAT presenta la publicació "La protecció de dades en estats federals i plurinacionals"

9 de març de 2010

El dia 19 de març es presenta el llibre La protecció de dades en estats federals i plurinacionals a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. El llibre agrupa les activitats relatives al projecte dels últims dos anys sobre la protecció de dades  personals entre les autoritats dels estats federals i plurinacionals.


65. 

Conclusions de la jornada «Joves 2.0 i privacitat»

4 de març de 2010

L'Agència Catalana de Protecció de Protecció de Dades i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya van organitzar l'acte amb la col·laboració de CosmoCaixa i del Centre de Seguretat Informàtica de Catalunya (Cesicat).


66. 

7a edició del Dia Internacional de la Internet Segura

4 de febrer de 2010

El dia 9 de febrer de 2010 se celebra la 7a edició del Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day).


67. 

Esther Mitjans participa en la primera edició del Màster Europeu en Consum

13 de gener de 2010

Esther Mitjans, directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, participa en la primera edició del Màster Europeu en Consum (European Master in Consumer Affairs - EMCA), programa integral que té com a objectiu l'estudi de les diferents pràctiques empresarials realitzades pels departaments de màrqueting, de vendes, legal, de qualitat i d'atenció al client de les organitzacions. El programa EMCA es du a terme mitjançant el consorci d'importants i reconegudes universitats europees, com l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3), la Universitat de Brunel (Regne Unit), la Universitat de Montpeller (França), la Universitat de Bolonya (Itàlia) i la Universitat de Timisoara (Romania).


68. 

Beques de col·laboració i recerca en matèria de protecció de dades de caràcter personal

10 de desembre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades convoca sis beques de col·laboració i recerca, que tenen per objecte afavorir el coneixement del dret a la protecció de dades, així com de les funcions i les activitats que duen a terme les autoritats que protegeixen aquest dret.


69. 

Conclusions de la conferència «Les autoritats de protecció de dades europees, estatals i autonòmiques i el dret d’accés a la informació»

3 de novembre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades va celebrar el 30 d'octubre una jornada sobre les autoritats de protecció de dades europees, estatals i autonòmiques i el dret a la informació. L'acte, que va tenir lloc a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, va ser inaugurat per la Dra. Esther Mitjans, directora de l'autoritat de control catalana, i va comptar amb la intervenció del Dr. Colin J. Bennett, professor i cap del departament de ciències polítiques de la Universitat de Victòria, Canadà.


70. 

Cinc mil famílies passen per l’estand «Si ets súper, navega segur»

26 d'octubre de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades ha participat, per primera vegada, en la 13a edició de la Festa dels Súpers. Durant el cap de setmana del 17 al 18 d'octubre, cinc mil famílies han passat per l'estand «Si ets súper, navega segur».


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 162


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI