Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 149

61. 

Fòrum de protecció de dades a Montevideo

23 de juliol de 2009

La directora de l'Agència Catalana de Protecció de Dades participa, els dies 27 i 28 de juliol a Montevideo (Uruguai), en una reunió d'experts internacionals en protecció de dades per a infants i joves.

L'International Development Research Centre (IDCR) del Canadà patrocina el Seminari sobre drets, adolescents i xarxes socials a Internet, al qual ha estat convidada Esther Mitjans. La directora de l'APDCAT també participarà en la reunió de consulta per a la redacció de recomanacions sobre protecció de dades i vida privada dels infants i adolescents a les xarxes socials.


62. 

Els canvis que Facebook ha de fer a Canadà

22 de juliol de 2009


63. 

La tecnologia i la protecció de dades a Catalunya s‘abordaran anualment a les Jornades Dat

11 de juny de 2009

 

La jornada organitzada per l‘APDCAT va congregar 250 responsables de les àrees de seguretat de la informació de l‘administració pública i representants del sector privat.


64. 

Reunió d’autoritats de protecció de dades a Bilbao sobre estàndards internacionals de privacitat i de protecció de dades

10 de juny de 2009 L'Agència Catalana de Protecció de Dades participa, l'11 de juny, a Bilbao, en la 2a reunió preparatòria de la Conferència Internacional d'Autoritats de Protecció de Dades, que es farà a Madrid el mes de novembre del 2009.


65. 

L’Agència Catalana de Protecció de Dades participa en la sessió formativa sobre la protecció de dades i els consumidors

11 de maig de 2009 Dins el 19è curs d'assistents tècnics en consum, l'Agència Catalana de Protecció de Dades (APDCAT ) ha desenvolupat una sessió formativa que es celebrarà el dia 19 de maig a l'Aula de formació de l'Escola de Consum de Catalunya.


66. 

L’APDCAT a la "Spring Conference" d’Edimburg

27 d'abril de 2009

La directora de l'Agencia Catalana de Protecció de Dades, Esther Mitjans, participa en la European Privacy and Data Protection Commissioners' conference celebrada a Edimburg.


67. 

Oberta la convocatòria d’ajuts d’especialització en matèria de protecció de dades per a professors universitaris

25 de març de 2009

L'Agència Catalana de Protecció de Dades convoca cinc ajuts d'especialització per a estades en centres de recerca, institucions o autoritats especialitzades en protecció de dades.


68. 

L’Agència Catalana de Protecció de Dades participa a Berlín en la reunió «Police and Justice: New challenges for supervision and cooperation»

19 de març de 2009 L'Agència Catalana de Protecció de Dades, representada per la seva directora, Esther Mitjans Perelló, participa en la reunió que se celebra entre avui i demà al Parlament de Berlín i que ha convocat les autoritats competents en matèria de protecció de dades internacionals.


69. 

La protecció de dades per a empreses i associacions i federacions de comerciants

18 de març de 2009

La Cambra de Comerç de Terrassa organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), una sessió informativa sobre la «Llei de protecció de dades personals: com afecta les empreses, els comerços i les associacions de comerciants».


70. 

L’Agència Catalana de Protecció de Dades, a la 45a reunió de l’International Working Group on Data Protection in Telecommunications (IWGDPT)

10 de març de 2009

L’Agència Catalana de Protecció de dades, representada per Ramon Miralles, coordinador d’Auditoria i Seguretat de la Informació, participa en la reunió de l’IWGDPT que se celebrarà a Sofia, Bulgària, els dies 12 i 13 de març de 2009.


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 61 - 70 de 149


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI