Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 153

21. 

La Guia educativa sobre privacitat i protecció de dades al Saló d’Expodidàctica

21 de març de 2012

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades posa a disposició dels assistents al Saló d’Expodidàctica 2012, del 21 al 23 de març (ambdòs inclosos), a l’espai d’Innovació i pràctiques educatives del Departament d’Ensenyament, la Guia educativa sobre privacitat i protecció de dades, que és un recurs per al professorat. Es tracta de material docent que els professors i professores poden fer servir per explicar als alumnes com protegir les seves dades personals en l’entorn de les xarxes socials i d’Internet en general.

            Imatge de l'estand.    Guia educativa sobre privacitat i protecció de dades


22. 

Nova guia educativa per al professorat sobre privacitat i protecció de dades

21 de febrer de 2012

L’Autoritat Catalana de Protecció de dades posa a disposició dels docents i alumnes de Catalunya una guia educativa per sensibilitzar sobre la privacitat i la necessitat de protegir les dades personals en el món de les xarxes socials, Internet i les telecomunicacions.


23. 

Consulta dels fitxers de titularitat privada al web de l’APDCAT

8 de febrer de 2012

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades fa accessible la consulta del contingut dels fitxers de titularitat privada inscrits al Registre de Protecció de Dades de Catalunya (RPDC) a través del web de l’entitat.


24. 

L’APDCAT al saló de la infància i de la joventut de Manresa

14 de desembre de 2011

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) apropa anualment, mitjançant els salons de la infància i de la joventut que se celebren arreu de Catalunya, una activitat adreçada als infants i als joves. L'objectiu és aconseguir que els menors siguin curosos amb la seva identitat i gestionin adequadament la protecció de les  seves dades personals, en un moment en què tenen un accés molt obert a les noves tecnologies, tant a casa com a l'escola.


25. 

Acte de presentació del llibre “Intimitat, confidencialitat i protecció de dades de salut” i conferència “El dopatge genètic, la millora física i l'ètica de l'esport”

14 de novembre de 2011

L’Apdcat i l’Observatori de Bioètica i Dret de la UB organitzen, el proper 23 de novembre de 2011, a les 19.00 h, una sessió de presentació del llibre Intimitat, confidencialitat i protecció de dades de salut. Aquesta publicació és un recull de les aportacions del IV Seminari Internacional sobra la Declaració de Bioètica i Drets Humans de la UNESCO, que en aquesta ocasió va estar dedicat a la  protecció adequada de les dades de salut.


26. 

Materials de la jornada sobre les darreres modificacions en matèria de protecció de dades

13 d'octubre de 2011


27. 

Signatura de conveni entre la Universitat Oberta de Catalunya i l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

20 de setembre de 2011

Ambdues entitats formalitzen un conveni de col·laboració, davant la necessitat de cooperar en la divulgació dels drets de les persones en relació a la protecció de les seves dades personals i l’accés a la informació, així com l’avaluació de l’impacte sobre la privacitat.


28. 

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades a Escola Innovació, Butlletí de la Funció Directiva

6 de juliol de 2011


29. 

Signatura d’un conveni de col·laboració entre l’APDCAT i el Col·legi de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya

29 de juny de 2011


30. 

L’APDCAT presenta davant del Parlament la memòria d’activitats de l’any 2010

9 de juny de 2011

  • Es fa balanç d’un any que ha consolidat les polítiques públiques preventives per a la protecció de les dades personals de la ciutadania. 
  • Les denúncies que han arribat han augmentat durant el 2010 un 20% respecte l’any anterior. La cessió no autoritzada de les dades representa el 17% de les infraccions recollides dins dels procediments tramitats.


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 153


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI