Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 169

21. 

La justícia europea reconeix el dret a l'oblit a Internet

13 de maig de 2014

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), amb seu a Luxemburg, ha reconegut el dret a l'oblit digital en una sentència pionera en relació amb l'activitat dels motors de cerca d'Internet.


22. 

L'APDCAT al Saló de la Infància de Vic

17 de desembre de 2013

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) apropa anualment, mitjançant els salons de la infància i de la joventut que se celebren arreu de Catalunya, una activitat adreçada als
infants i als joves. L'objectiu és aconseguir que els menors siguin curosos amb la seva informació personal quan naveguin i juguin a la xarxa.

En aquesta ocasió, l’APDCAT participarà en el Saló de la Infància que se celebrarà a Vic del 27 de desembre de 2013 al 3 de gener de 2014, al recinte firal El Sucre, carrer de la Llotja s/n, 08500-Vic.


23. 

Resolucions i declaracions adoptades a la 35a Conferència Internacional de Protecció de Dades

30 de setembre de 2013


La 35a Conferència Internacional, celebrada a Varsòvia del 23 al 26 de setembre, va reunir representants d'autoritats de protecció de dades dels cinc continents, així com experts procedents de grans empreses, universitats, consultores i ONG.


24. 

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades signa un conveni amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis professionals de Catalunya

4 de setembre de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i l’Associació Intercol·legial  de Col·legis Professionals de Catalunya signen un conveni de col·laboració per tal de garantir un millor coneixement i preparació sobre protecció de dades als treballadors dels Col·legis i Consells de Col·legis professionals, i als  membres dels col·legis integrats a l’Associació Intercol·legial de Col·legis  professionals de Catalunya.


25. 

Lliurament del Premi protecció de dades en el disseny 2013

9 de juliol de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha convocat la primera edició del Premi de Protecció de Dades en el Disseny.  Els premis han estat lliurats en un acte celebrat en el Parlament de Catalunya i presidit per la Molt Hble. Sra. Núria de Gispert.  


26. 

Dia 17 de maig, Dia Mundial d’Internet

17 de maig de 2013

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades s’uneix a la celebració del Dia d'Internet que es commemora avui, arreu del món, per difondre i promoure l'ús d'Internet en la societat.


27. 

Compareixença al Congrés dels Diputats en relació amb el projecte de Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern (121/19)

12 d'abril de 2013

Compareixença de la directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, M. Àngels Barbarà, davant la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats en relació amb el projecte de Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern (121/19). Madrid, 10 d'abril de 2013.


28. 

Convocatòria dels “Premis protecció de dades en el disseny"

14 de març de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades  convoca la primera edició dels premis “Protecció de dades en el disseny” per tal de  reconèixer honoríficament les aplicacions i les solucions tecnològiques  que suposin una aportació rellevant per a la protecció de la privacitat  en el moment del disseny de les aplicacions.


29. 

Les “smart cities” al portal de l’APDCAT

26 de febrer de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades inaugura, al seu portal, un nou espai de debat sobre les smart cities, ateses les implicacions que el desenvolupament de les ciutats intel·ligents poden tenir en la informació personal de la ciutadania.


30. 

Primera convocatòria dels premis “Protecció de dades en el disseny” de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

15 de febrer de 2013

Amb motiu de la commemoració del desè aniversari de la posada en funcionament de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, l’APDCAT convocarà, dins d’aquest primer trimestre de 2013, la primera edició del lliurament dels premis Protecció de dades en el disseny.


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 169


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI