Logo d'APDCAT  
Inici Actualitat Notícies

Notícies

Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 165

21. 

Lliurament del Premi protecció de dades en el disseny 2013

9 de juliol de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha convocat la primera edició del Premi de Protecció de Dades en el Disseny.  Els premis han estat lliurats en un acte celebrat en el Parlament de Catalunya i presidit per la Molt Hble. Sra. Núria de Gispert.  


22. 

Dia 17 de maig, Dia Mundial d’Internet

17 de maig de 2013

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades s’uneix a la celebració del Dia d'Internet que es commemora avui, arreu del món, per difondre i promoure l'ús d'Internet en la societat.


23. 

Compareixença al Congrés dels Diputats en relació amb el projecte de Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern (121/19)

12 d'abril de 2013

Compareixença de la directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, M. Àngels Barbarà, davant la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats en relació amb el projecte de Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern (121/19). Madrid, 10 d'abril de 2013.


24. 

Convocatòria dels “Premis protecció de dades en el disseny"

14 de març de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades  convoca la primera edició dels premis “Protecció de dades en el disseny” per tal de  reconèixer honoríficament les aplicacions i les solucions tecnològiques  que suposin una aportació rellevant per a la protecció de la privacitat  en el moment del disseny de les aplicacions.


25. 

Les “smart cities” al portal de l’APDCAT

26 de febrer de 2013

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades inaugura, al seu portal, un nou espai de debat sobre les smart cities, ateses les implicacions que el desenvolupament de les ciutats intel·ligents poden tenir en la informació personal de la ciutadania.


26. 

Primera convocatòria dels premis “Protecció de dades en el disseny” de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

15 de febrer de 2013

Amb motiu de la commemoració del desè aniversari de la posada en funcionament de l’Agència Catalana de Protecció de Dades, l’APDCAT convocarà, dins d’aquest primer trimestre de 2013, la primera edició del lliurament dels premis Protecció de dades en el disseny.


27. 

Dia de la Internet Segura

5 de febrer de 2013

El Dia Internacional d'Internet Segura de 2013, que se celebra avui dimarts 5 de febrer, se centra en la sensibilització dels menors perquè es connectin amb respecte.


28. 

L'APDCAT al Parc Infantil de Nadal a Reis de Balaguer

17 de desembre de 2012

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) apropa anualment, mitjançant els salons de la infància i de la joventut que se celebren arreu de Catalunya, una activitat adreçada als infants i als joves. L'objectiu és aconseguir que els menors siguin curosos amb la seva identitat i gestionin adequadament la protecció de les  seves dades personals, en un moment en què tenen un accés molt obert a les noves tecnologies, tant a casa com a l'escola.

 


29. 

Publicació de les resolucions adoptades a la 34a Conferència Internacional de Protecció de Dades i Privacitat

9 de novembre de 2012

Al llarg de la conferència internacional d’autoritats de protecció de dades, celebrada a l’Uruguai del 23 al 26 d’octubre de 2012, es van tractar temes com la informàtica al núvol o cloud computing, els perfils de dades i el futur de la privacitat, entre d’altres.

 


30. 

Designació de la directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

27 de juliol de 2012

El Parlament de Catalunya ha designat la Sra. Maria Àngels Barbarà i Fondevila directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, a proposta del Consell Assessor de Protecció de Dades.


Pàgina: « Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 21 - 30 de 165


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI