Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 219

1. 

Jornada Big Data: Big Opportunity?

22/04/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta jornada organitzada pel Club Salut i Farma ESADE Alumni i el Club Digital Business & ICT ESADE Alumni.


2. 

Jornada Transparència, accés a la informació i bon govern a l’administració local - Barcelona

Del 21/04/2015 al 22/04/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta jornada organitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i la Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics Locals de la Universitat Autònoma de Barcelona.


3. 

Conferència “Protecció de dades: dret a l’oblit i dret a l’accés a la informació”

29/04/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la tercera sessió del cicle de conferències sobre justícia i societat que organitza el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.


4. 

Fòrum SEIS sobre protecció de dades de salut- 2015

Del 24/03/2015 al 25/03/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en el fòrum SEIS, que se celebrarà els propers 24 i 25 de març de 2015 a Saragossa (Sala d'Exposicions i Conferencies del Govern d'Aragó, Edifici Maristes, Pedro Nolasco, 7, 50071- Saragossa).


5. 

25è Curs de reciclatge i aprofundiment per a assistents tècnics en consum

11/03/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa, un any més, en el curs organitzat per l’Agència Catalana del Consum. El curs està adreçat a reciclar, any rere any, els assistents tècnics en consum que desenvolupen tasques d’informació i orientació a les persones consumidores i usuàries en organismes públics de consum i en les organitzacions de persones consumidores.


6. 

Conferència-Debat: 'Llums i ombres en l'aplicació de la nova Llei catalana de transparència, accés a la informació pública i bon govern'

13/03/2015

L’Autoritat Catalana de protecció de dades participa a la conferència organitzada per la Secció de Dret Administratiu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), per tractar de la nova Llei catalana de la transparència i debatre sobre els punts més rellevants que incorpora aquesta normativa recent.


7. 

Jornada: Presentació de la Guia Bàsica de Protecció de Dades per als Centres Educatius

19/03/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza aquesta jornada per presentar una guia que faciliti als centres educatius el compliment de les obligacions establertes per la normativa de protecció de dades.

VEGEU VÍDEO RESUM DE LA JORNADA


8. 

Jornada: Les tecnologies mòbils en l’àmbit de la salut (Mobile Health)

02/03/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress 2015, la jornada Tecnologies mòbils en l'àmbit de la salut (Mobile Health).

 

VIDEO RESUM DE LA JORNADA

 


9. 

Jornada Protecció de Dades i Seguretat a Internet a les Terres de l’Ebre

10/02/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament, organitza una jornada sobre protecció de dades i seguretat a Internet entre els menors, adreçada a la comunitat educativa. L’objectiu de la jornada es continuar treballant per afrontar els reptes que planteja el nou entorn digital, en els centres educatius i en els diferents àmbits on es mouen els joves.

Per això la sessió pretén:

  • Reflexionar sobre la utilització d’entorns virtuals d’aprenentatge i les  repercussions  que tenen en la protecció de dades.
  • Aprofundir en la manera de gestionar les dades sensibles de forma segura i d’acord amb la normativa.


10. 

Jornada: Novetats sobre videovigilància. Impacte de la Llei 5/2014 de seguretat privada i jurisprudència recent

10/02/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha participat en la jornada sobre videovigilància organitzada per la secció de dret de les tecnologies de la informació i la comunicació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 219


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI