Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 263

1. 

Jornada: Internet i els Menors

04/05/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona aquesta jornada, amb motiu del Dia Mundial d’Internet.


2. 

IV Congrés Nacional de Privacitat d'APEP

29/04/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la quarta edició del congrés de privacitat organitzat per l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP).


3. 

Tertúlia matinal: La privacitat i el dret a la protecció de dades de la comunitat educativa en el context de la societat de la informació i l’era digital

28/04/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en una sessió que té per objectiu fomentar el coneixement de la privacitat i el dret a la protecció de dades, en l’àmbit educatiu.


4. 

Sessió sobre protecció de dades al Grau de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona

31/03/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha impartit una sessió sobre protecció de dades a l’assignatura Deontologia periodística i llibertat d'expressió, inclosa en el Grau de Periodisme de la UAB.


5. 

Jornada tècnica sobre aptituds i conducció

31/03/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta jornada organitzada pel Servei Català de Trànsit, del Departament d’Interior.


6. 

Curs de sensibilització de protecció de dades per a la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques a Tarragona

11/03/2016

Com a darrera acció de la formació realitzada a Barcelona, Lleida i Girona, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix els mòduls formatius organitzats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques sobre el dret a la protecció de dades personals, en aquesta ocasió a Tarragona.  


7. 

26è Curs de reciclatge i aprofundiment per a assistents tècnics en consum

08/03/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa, un any més, en el curs organitzat per l’Agència Catalana del Consum. El curs està adreçat a reciclar, any rere any, els assistents tècnics en consum que desenvolupen tasques d’informació i orientació a usuaris en organismes públics de consum i en les organitzacions de consumidors.


8. 

Curs de sensibilització de protecció de dades per a la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques a Girona

04/03/2016

Seguint amb la formació iniciada a Barcelona i a Lleida, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha impartit els mòduls formatius organitzats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques, sobre el dret a la protecció de dades personals, en aquesta ocasió a Girona.   


9. 

Postgrau en direcció de centres i serveis educatius

11/02/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha impartit una sessió del Postgrau en Direcció de Centres i Serveis Educatius que organitza la Universitat de Girona.


10. 

Jornada projecte ARCADES: Integració de la protecció de dades en l'entorn educatiu

04/03/2016

 

El projecte ARCADES té com a objectiu principal sensibilitzar en matèria de protecció de dades i privacitat i reforçar la protecció de les dades personals dels menors en l'entorn en línia, a les escoles de la Unió Europea.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 263


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI