Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 236

1. 

La reforma europea de protecció de dades: situació actual

21/07/2015

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza aquesta jornada, amb la col·laboració de l'ICAB,  a la seu de l'Il·lustre Col·legi d?advocats de Barcelona.

El passat mes de juny, el Consell de la Unió va adoptar un text sobre la proposta de nou Reglament europeu en matèria de protecció de dades de caràcter personal. En aquest moment en què s’encara la recta final de la tramitació del projecte, que finalment han d’aprovar el Consell i el Parlament Europeu, resulta del màxim interès conèixer l’evolució d’aquesta normativa des de la seva primera versió, presentada l’any 2012 per la Comissió Europea, i identificar els principals reptes per a aquesta normativa.


2. 

Jornada sobre aspectes clau de la Llei de transparència i accés a la informació pública

08/07/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta jornada organitzada per l’Institut Català del Sòl (INCASOL).


3. 

Ciberàgora 2015 a Tarragona

09/07/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en l’edició del Ciberàgora 2015, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona que enguany se celebra amb el lema: la ciutat intel·ligent a mida de les persones.


4. 

III Congrés Nacional de Privacitat APEP

25/06/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la tercera edició del congrés de privacitat organitzat per l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP), que es dividirà en dues jornades.


5. 

Màster Internacional Universitari en protecció de dades, transparència i accés a la informació

25/06/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en el  Màster Internacional Universitari en Protecció de Dades, Transparència i Accés a la Informació, que organitza la Càtedra Google-CEU sobre privacitat, societat i innovació de la Universitat CEU San Pablo.


6. 

Jornada: L'hora de la transparència i del bon govern

22/06/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa a la jornada organitzada per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya amb motiu de l’entrada en vigor, el proper dia 1 de juliol, de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.


7. 

Jornada #èTIC

17/06/2015

M. Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, participa en aquesta jornada organitzada per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació.


8. 

Conferència sobre habeas data i el dret a l’oblit

16/06/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta confèrencia organitzada per la secció de Formació Continuada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers (ICAVOR).


9. 

Seminari sobre la regulació del secret estadístic i la relació amb la protecció de dades personals

Del 17/06/2015 al 18/06/2015

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, l'Institut d'Estadística de Catalunya i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) organitzen aquest seminari en el marc del Programa de formació de la Generalitat 2015 que gestiona l'EAPC, dins l'àmbit "Processos administratius, funció estratègica".


10. 

Jornada: Com garantir la privacitat dels ciutadans en les tecnologies de les Smart Cities

15/06/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) organitza aquesta jornada per tractar de la importància de la privacitat en les solucions tecnològiques al voltant de les ciutats intel·ligents, ja que l’ús massiu de les dades personals planteja tota una sèrie de reptes per als gestors de les ciutats, en referència amb la protecció de la informació dels ciutadans.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 236


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI