Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 212

1. 

Jornada: Les tecnologies mòbils en l’àmbit de la salut (Mobile Health)

02/03/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress 2015, la jornada Tecnologies mòbils en l'àmbit de la salut (Mobile Health).

 


2. 

Jornada: Novetats sobre videovigilància. Impacte de la Llei 5/2014 de seguretat privada i jurisprudència recent

10/02/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha participat en la jornada sobre videovigilància organitzada per la secció de dret de les tecnologies de la informació i la comunicació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).


3. 

Jornada Protecció de Dades i Seguretat a Internet a les Terres de l’Ebre

10/02/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament, organitza una jornada sobre protecció de dades i seguretat a Internet entre els menors, adreçada a la comunitat educativa. L’objectiu de la jornada es continuar treballant per afrontar els reptes que planteja el nou entorn digital, en els centres educatius i en els diferents àmbits on es mouen els joves.

Per això la sessió pretén:

  • Reflexionar sobre la utilització d’entorns virtuals d’aprenentatge i les  repercussions  que tenen en la protecció de dades.
  • Aprofundir en la manera de gestionar les dades sensibles de forma segura i d’acord amb la normativa.


4. 

Jornada: Intercanvi d'informació a Europa en l'àmbit policial i judicial

28/01/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza aquesta jornada en el marc de la celebració del Dia Europeu de la Protecció de Dades.


5. 

L'APDCAT participa en una jornada conjunta amb les autoritats de protecció de dades de l’Estat espanyol

23/01/2015

José Luis Rodríguez, director AEPD, Iñaki Pariente, director AVPD, M. Àngels Barbarà, directora APDCAT


6. 

Diàlegs TIC-APEP: Smart Cities: videovigilància, Internet de les coses i Big Data

15/01/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de dades participa a la Jornada Diàlegs TIC, organitzada per l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP) per tractar diversos temes d’actualitat en els quals la privacitat juga un paper decisiu.


7. 

XII Encuentro Iberoamericano de Protección de Datos

Del 11/11/2014 al 14/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha participat al XII ENCUENTRO IBEROAMERICANO DE PROTECCIÓN DE DATOS celebrat a Mèxic, DF, els dies 12, 13 i 14 de novembre. L’acte ha estat organitzat per l'Institut Federal d'Accés a la Informació i Protecció de Dades de Mèxic (IFAI).


8. 

Jornada: Implantació de la privacitat en el disseny d’aplicacions tecnològiques

20/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, a Barcelona, aquesta jornada per fer palesa la importància i el valor competitiu que suposa la incorporació de la privacitat en el moment del disseny de les aplicacions tecnològiques. Hi participaran entitats que dissenyen i desenvolupen aplicacions  adreçades tant a usuaris finals com a empreses, i que han estat guardonades en les dues edicions del Premi Protecció de Dades en el Disseny.


9. 

Sessió sobre l’accés a la documentació

31/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa a l’acte organitzat per la Direcció del Sistema Municipal d'Arxius de l’Ajuntament de Barcelona, que porta per títol: L’accés a la documentació, en el moment 0 de les lleis de transparència.


10. 

Jornada El cas Google: el reconeixement del dret a l'oblit

02/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la conferència que  organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, per aprofundir en el cas Google i el que representa vers al reconeixement d'un dret vinculat a la protecció de dades personals com és el dret a l'oblit.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 212


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI