Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 203

1. 

Jornada El cas Google: el reconeixement del dret a l'oblit

02/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la conferència que  organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, per aprofundir en el cas Google i el que representa vers al reconeixement d'un dret vinculat a la protecció de dades personals com és el dret a l'oblit.


2. 

Curs de sensibilització de protecció de dades de caràcter personal per a comandaments, segona edició

01/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, conjuntament amb l’Escola d'Administració Pública de Catalunya, la segona edició d’un curs per donar a conèixer als comandaments del Departament d'Empresa i Ocupació les principals obligacions establertes a la normativa de protecció de dades, amb l'objectiu de poder-les complir en el desenvolupament de qualsevol projecte que comporti el tractament de dades personals.


3. 

Curs virtual sobre el dret a la protecció de dades de caràcter personal

Del 15/09/2014 al 21/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix la quarta edició del Curs virtual sobre el dret a la protecció de dades de caràcter personal, organitzat conjuntament per l’APDCAT i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, per divulgar, de manera detallada, el marc legal comunitari, espanyol i català en matèria de protecció de dades de caràcter personal.


4. 

13a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya

30/09/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la 13a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya, que organitza anualment el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).


5. 

La protecció de dades en el marc educatiu- Centres CRE ONCE

01/09/2014

Els Centres de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona, juntament amb el Departament d’Ensenyament, organitzen l’acte d’inauguració del curs escolar 2014-2015 en el qual participa l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.


6. 

Jornada: el dret a l’oblit: reflexions després del cas Google

15/07/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la 3a edició del Campus d’estiu que organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) al llarg del mes de juliol, en el qual s’organitzen jornades per tractar temes d’interès i afavorir l’actualització dels professionals en les noves tendències de formació en l’àmbit legal.


7. 

Presentació de la Guia de protecció de dades per a col·legis professionals

22/07/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, juntament amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals presenta una guia de protecció de dades personals.

Enllaç al vídeo resum de l'acte


8. 

Jornada sobre protecció de dades a l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona

30/06/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix una sessió formativa sobre protecció de dades organitzada per Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona (IMSP).


9. 

II Conferència Internacional sobre Protecció de Dades i Innovació, Càtedra Google, Madrid

Del 23/06/2014 al 24/06/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha participat en aquesta conferència, organitzada per la Càtedra Google: Privacitat, Societat i Innovació de la Universitat CEU San Pablo de Madrid.


10. 

Congrés Internet, Dret i Politica (IDP) 2014: una dècada de transformacions

Del 03/07/2014 al 04/07/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en aquesta desena edició del congrés, organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en el marc de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3). Aquest institut aplega l’activitat de recerca de la UOC, centrada, principalment, en l’estudi dels efectes de la tecnologia en les persones, les organitzacions i la societat en general.


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 203


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI