Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives

Formació, activitats i jornades divulgatives

Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 209

1. 

Jornada: Intercanvi d'informació a Europa en l'àmbit policial i judicial

28/01/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza aquesta jornada en el marc de la celebració del Dia Europeu de la Protecció de Dades.


2. 

L'APDCAT participa en una jornada conjunta amb les autoritats de protecció de dades de l’Estat espanyol

23/01/2015

José Luis Rodríguez, director AEPD, Iñaki Pariente, director AVPD, M. Àngels Barbarà, directora APDCAT


3. 

Diàlegs TIC-APEP: Smart Cities: videovigilància, Internet de les coses i Big Data

15/01/2015

L’Autoritat Catalana de Protecció de dades participa a la Jornada Diàlegs TIC, organitzada per l'Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP) per tractar diversos temes d’actualitat en els quals la privacitat juga un paper decisiu.


4. 

XII Encuentro Iberoamericano de Protección de Datos

Del 11/11/2014 al 14/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha participat al XII ENCUENTRO IBEROAMERICANO DE PROTECCIÓN DE DATOS celebrat a Mèxic, DF, els dies 12, 13 i 14 de novembre. L’acte ha estat organitzat per l'Institut Federal d'Accés a la Informació i Protecció de Dades de Mèxic (IFAI).


5. 

Jornada: Implantació de la privacitat en el disseny d’aplicacions tecnològiques

20/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, a Barcelona, aquesta jornada per fer palesa la importància i el valor competitiu que suposa la incorporació de la privacitat en el moment del disseny de les aplicacions tecnològiques. Hi participaran entitats que dissenyen i desenvolupen aplicacions  adreçades tant a usuaris finals com a empreses, i que han estat guardonades en les dues edicions del Premi Protecció de Dades en el Disseny.


6. 

Sessió sobre l’accés a la documentació

31/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa a l’acte organitzat per la Direcció del Sistema Municipal d'Arxius de l’Ajuntament de Barcelona, que porta per títol: L’accés a la documentació, en el moment 0 de les lleis de transparència.


7. 

Jornada El cas Google: el reconeixement del dret a l'oblit

02/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la conferència que  organitza l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, per aprofundir en el cas Google i el que representa vers al reconeixement d'un dret vinculat a la protecció de dades personals com és el dret a l'oblit.


8. 

Curs de sensibilització de protecció de dades de caràcter personal per a comandaments, segona edició

01/10/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, conjuntament amb l’Escola d'Administració Pública de Catalunya, la segona edició d’un curs per donar a conèixer als comandaments del Departament d'Empresa i Ocupació les principals obligacions establertes a la normativa de protecció de dades, amb l'objectiu de poder-les complir en el desenvolupament de qualsevol projecte que comporti el tractament de dades personals.


9. 

Curs virtual sobre el dret a la protecció de dades de caràcter personal

Del 15/09/2014 al 21/11/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix la quarta edició del Curs virtual sobre el dret a la protecció de dades de caràcter personal, organitzat conjuntament per l’APDCAT i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, per divulgar, de manera detallada, el marc legal comunitari, espanyol i català en matèria de protecció de dades de caràcter personal.


10. 

13a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya

30/09/2014

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en la 13a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya, que organitza anualment el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).


Pàgina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent »

Resultats 1 - 10 de 209


Generalitat de Catalunya Avís legal - Accessibilitat
© Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Reservats tots els drets.
Icona de conformitat amb el Nivell A de les Directrius d'Accesibilitat pel Contingut Web 1.0 del W3C-WAI