Logo d'APDCAT  
Inici Formació Formació, activitats i jornades divulgatives Jornada: Privacitat i Geolocalització

Jornada: Privacitat i Geolocalització

Data publicació: 08/02/2016

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza a Barcelona, en el marc del Mobile World Congress 2016, la jornada Privacitat i Geolocalització.

Es tracta d’un acte dissenyat per debatre al voltant de la privacitat que han d’incorporar les solucions tecnològiques sobre mobilitat i geolocalització.

Mitjançant aquestes tecnologies es poden recopilar dades personals en quantitats molt considerables, cosa que pot permetre que empreses i entitats proveïdores de serveis i desenvolupadores d’aplicacions facin un control digital continu, sense que els usuaris en siguin conscients. La geolocalització proporciona informació molt valuosa dels propietaris de les dades, que cal preservar adequadament.

És fonamental que els usuaris i professionals tinguin la màxima informació sobre quines dades es recullen, durant quant de temps i, si hi ha informació compartida, amb quines finalitats. Per això cal que, abans que comenci a operar la solució tecnològica, es disposi de la informació necessària, clara i intel·ligible sobre l’ús que es farà de les dades.

A la jornada hi participen experts i representants d’entitats impulsores de tecnologies vinculades a la geolocalització.

L’acte tindrà lloc el proper 23 de febrer de 2016, a la Sala Cotxeres del Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107, 08008 Barcelona

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

tel. 93 5527800- jornades.apdcat@gencat.cat

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.